APA:
کپیابراهیمی، طیبه، خمیری، مرتضی، مقصودلو، یحیی، و احمدی گل سفیدی، مازیار. (1388). ارتباط بین ترکیبات شیمیایی دانه بادام زمینی با مقاومت آن در برابر کپک Aspergillus flavus. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 16(1 - الف (ویژه نامه))، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/458105/fa
Vancouver:
کپیابراهیمی طیبه، خمیری مرتضی، مقصودلو یحیی، احمدی گل سفیدی مازیار. ارتباط بین ترکیبات شیمیایی دانه بادام زمینی با مقاومت آن در برابر کپک Aspergillus flavus. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛16(1 - الف (ویژه نامه)):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/458105/fa
IEEE:
کپیطیبه ابراهیمی، مرتضی خمیری، یحیی مقصودلو، و مازیار احمدی گل سفیدی، “ارتباط بین ترکیبات شیمیایی دانه بادام زمینی با مقاومت آن در برابر کپک Aspergillus flavus،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 16، no. 1 - الف (ویژه نامه)، pp. 0–0، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458105/fa