APA:
کپیطاهری یگانه، ع.، صالحی، س.، و غفوری خسروشاهی، ا.. (1386). بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و بار آلودگی میکروبی در نیم سال دوم 84 و نه ماهه اول 85 با استاندارد ملی (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی، -(15)، 154-158. SID. https://sid.ir/paper/458128/fa
Vancouver:
کپیطاهری یگانه ع.، صالحی س.، غفوری خسروشاهی ا.. بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و بار آلودگی میکروبی در نیم سال دوم 84 و نه ماهه اول 85 با استاندارد ملی (کنگره). کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1386؛-(15):154-158. Available from: https://sid.ir/paper/458128/fa
IEEE:
کپیع. طاهری یگانه، س. صالحی، و ا. غفوری خسروشاهی، “بررسی وضعیت شیر پاستوریزه تولیدی استان همدان از لحاظ میزان اسیدیته و بار آلودگی میکروبی در نیم سال دوم 84 و نه ماهه اول 85 با استاندارد ملی (کنگره)،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 15، pp. 154–158، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458128/fa