APA:
کپیکربلایی آقاملکی، علی، کربلایی، محمدتقی، و ابراهیم زاده، محمدعلی. (1397). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی در سه رقم برنج. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، 28(167 )، 71-82. SID. https://sid.ir/paper/45820/fa
Vancouver:
کپیکربلایی آقاملکی علی، کربلایی محمدتقی، ابراهیم زاده محمدعلی. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی در سه رقم برنج. مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)[Internet]. 1397؛28(167 ):71-82. Available from: https://sid.ir/paper/45820/fa
IEEE:
کپیعلی کربلایی آقاملکی، محمدتقی کربلایی، و محمدعلی ابراهیم زاده، “بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی در سه رقم برنج،” مجله دانشگاه علوم پزشکی مازندران (نامه دانشگاه)، vol. 28، no. 167 ، pp. 71–82، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/45820/fa