مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

729
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کاربرد روش اسمز در خشک کردن ماهی کیلکا

صفحات

 صفحه شروع 901 | صفحه پایان 909

چکیده

 در این بررسی اثرات آبگیری به وسیله محلول هیپرتونیک اسمزی که شامل 80 درصد شربت گلوکز و 10 درصد نمک طعام بود, روری زمان ماندگاری ماهی کیلکا خشک شده با اندازه گیری تغییرات مواد ازته فرار فرار پراکسید 2 شمارش باکتریها 3 و آزمایشگاهه ای ارگانولپتیک در مدت 120 روز انجام شد. دامنه تغییرات مواد ازته فرار, پراکسید و شمارش کلی باکتریها به ترتیب 9.8-25.2 میلی گرم درصد گرم نمونه 0.65-46.1 میلی اکی والان در هزار گرم نمونه و 6.7-103 –  22×103عدد در یک گرم نمونه بود. ازطرف دیگر آزمایشهای ارگانولپتیک روی بافت, طعم و مزه و بو نمونه نشان دادند که تغییری در بافت با امتیاز 7 در این مدت به وجود نیامد اما امتیاز طعم ومزه و بو به ترتیب از 7به 5 و از 5 به 3 تغییر نمودند دامنه این تغییرات درنمونه شاهد به ترتیب برای مواد ازته فرار, 42.3-58.8 میلی گرم درصد گرم نمونه, برای پراکسید 2.6-10.55 میلی اکی والان درهزار گرم نمونه و برای شمارش کلی باکتریها -8×103 و 3.8×103 عدد در یک گرم نمونه بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جواهری بابلی، مهران، و معینی، سهراب. (1383). بررسی کاربرد روش اسمز در خشک کردن ماهی کیلکا. علوم کشاورزی ایران، 35(4)، 901-909. SID. https://sid.ir/paper/458998/fa

    Vancouver: کپی

    جواهری بابلی مهران، معینی سهراب. بررسی کاربرد روش اسمز در خشک کردن ماهی کیلکا. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1383؛35(4):901-909. Available from: https://sid.ir/paper/458998/fa

    IEEE: کپی

    مهران جواهری بابلی، و سهراب معینی، “بررسی کاربرد روش اسمز در خشک کردن ماهی کیلکا،” علوم کشاورزی ایران، vol. 35، no. 4، pp. 901–909، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/458998/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button