APA:
کپیاسکویی، ر.، و علی زاده، م.. (1387). بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی. کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 1-5. SID. https://sid.ir/paper/460654/fa
Vancouver:
کپیاسکویی ر.، علی زاده م.. بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی. کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):1-5. Available from: https://sid.ir/paper/460654/fa
IEEE:
کپیر. اسکویی، و م. علی زاده، “بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 1–5، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/460654/fa