Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

163
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 5

کلیدواژه

ثبت نشده است

چکیده

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اسکویی، ر.، و علی زاده، م.. (1387). بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی. کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 1-5. SID. https://sid.ir/paper/460654/fa

    Vancouver: کپی

    اسکویی ر.، علی زاده م.. بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی. کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):1-5. Available from: https://sid.ir/paper/460654/fa

    IEEE: کپی

    ر. اسکویی، و م. علی زاده، “بررسی اثر عوامل متغییر در فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و مایکرویو بر روی زمان لازم برای خشک کردن کیوی،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 1–5، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/460654/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا