مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,373
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

984
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش

صفحات

 صفحه شروع 833 | صفحه پایان 848

چکیده

 تعیین خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش جهت بررسی, کنترل, پیش بینی و مدلسازی عددی فرآیندهایی از قبیل خشک شدن لازم و ضروری است. این خواص با تغییر درصد ماده جامد و دما تحت تاثیر قرار می گیرند. از این رو, در این تحقیق خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش شامل ضریب هدایت حرارتی, جرم حجمی, گرمای ویژه و ضریب انتشار حرارتی در هشت سطح دما و سه سطح درصد ماده جامد بررسی و تعیین گردید. ضریب هدایت حرارتی توسط استوانه های هم محور در شرایط پایا و جرم حجمی توسط پیکنومتر حجمی اندازه گیری شده و جهت ایجاد سطوح دمایی از حمام هم دما که پیکنومتر در آن مستقر می گردد, استفاده شد. گرمای ویژه توسط اسکن کالریمتر (DSC) و ضریب انتشارحرارتی به روش غیر مستقیم و با استفاده از رابطه بین ضرایب هدایت حرارتی, گرمای ویژه و جرم حجمی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل از تحلیل آماری داده ها نشان می دهد که هم درصد ماده جامد و هم دما بر خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش تاثیر معنی داری دارند. با افزایش درصد ماده جامد, جرم حجمی افزایش یافته ولی گرمای ویژه, ضریب هدایت حرارتی و ضریب انتشار حرارتی کاهش می یابد. همچنین با افزایش دما جرم حجمی کاهش یافته ولی گرمای ویژه, هدایت حرارتی و ضریب انتشارحرارتی افزایش می یابد. با تجزیه و تحلیل رگرسیون چند متغیره, مدل تجربی پیش بینی خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش بر حسب متغیرهای کاری به دست آمد. ضریب تعیین مدل های خطی جرم حجمی و گرمای ویژه 0.99, هدایت حرارتی 0.95 و ضریب انتشارحرارتی 0.92 است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روستاپور، امیدرضا، قبادیان، برات، خوش تقاضا، محمدهادی، و فخرپور، قاسم. (1384). تعیین خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش. علوم کشاورزی ایران، 36(4)، 833-848. SID. https://sid.ir/paper/461092/fa

    Vancouver: کپی

    روستاپور امیدرضا، قبادیان برات، خوش تقاضا محمدهادی، فخرپور قاسم. تعیین خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1384؛36(4):833-848. Available from: https://sid.ir/paper/461092/fa

    IEEE: کپی

    امیدرضا روستاپور، برات قبادیان، محمدهادی خوش تقاضا، و قاسم فخرپور، “تعیین خواص حرارتی- فیزیکی آب لیموترش،” علوم کشاورزی ایران، vol. 36، no. 4، pp. 833–848، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/461092/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button