مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

768
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

192
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک بر متابولیت های خونی، خاکستر استخوان پنجه پا و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 هدف از انجام این تحقیق, مطالعه اثر منابع و سطوح مختلف پری بیـــوتیک (فرمکتو, ایمونووال) در جیره جوجه های گوشتی بر صفات بیوشیمیایی سرم خون (گلوکز, پروتئین تام, آلبومین, فسفر و کلسیم), خاکستر استخوان پنجه پا و خصوصیات لایه مخاطی ایلئوم (طول پرزها و عمق کریپت ها) در پایان دوره پرورش بود. به این منظور در شروع آزمایش 280 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه راس 308 در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با 7 تیمار و 4 تکرار قرار داده شدند. تیمارها شامل 1)بدون پری بیوتیک (شاهد) 2)جیره حاوی 10.0 درصد پری بیوتیک فرمکتو در دوره آغازین و 05.0 درصد در دوره رشد و پایانی 3)جیره حاوی 20/0 درصد پری بیوتیک فرمکتو در دوره آغازین و 0 درصد در دوره رشد و پایانی 4)جیره حاوی 30.0 درصد پری بیوتیک فرمکتو در دوره آغازین و 15.0 درصد در دوره رشد و پایانی 5)جیره حاوی 10.0 درصد پری بیوتیک ایمونووال در دوره آغازین و 05.0 درصد در دوره رشد و پایانی 6)جیره حاوی 20.0 درصد پری بیوتیک ایمونووال در دوره آغازین و 10.0 درصد در دوره رشد و پایانی 7)جیره حاوی 30.0 درصد پری بیوتیک ایمونووال در دوره آغازین و 15.0 درصد در دوره رشد و پایانی, بودند. نتایج نشان دادند که صفات بیوشیمیایی سرم خون پاسخ های متفاوتی نسبت به منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک داشتند. گلوکز, آلبومین و فسفر سرم تحت تاثیر منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک قرار نگرفتند ولی پروتئین تام سرم در بقیه جیره ها نسبت به جیره شاهد بیشتر بود (P<0.05). کلسیم سرم و خاکستر استخوان پنجه پا تحت تاثیر جیره های غذایی قرار گرفت (P<0.05). طول پرزها, عمق کریپت ها و طول پرز بر عمق کریپت بخش قدامی ایلئوم, تحت تاثیر منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک قرار نگرفتند. از این مطالعه چنین استنباط می شود که تیمارهای حاوی پری بیوتیک نسبت به تیمارهای فاقد پری بیوتیک در ارتباط با فراسنجه های اندازه گیری شده, نتایج مناسبی داشته و همچنین تیمارهای حاوی سطوح 10.0 درصد پری بیوتیک در دوره آغازین و 05.0 درصد در دوره رشد و پایانی, نسبت به سایر سطوح نتایج بهتری داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    لطفان، مسعود، ابراهیم نژاد، یحیی، ناظر عدل، کامبیز، و مقدم، محمد. (1389). اثر منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک بر متابولیت های خونی, خاکستر استخوان پنجه پا و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، 4/20(1)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/467035/fa

    Vancouver: کپی

    لطفان مسعود، ابراهیم نژاد یحیی، ناظر عدل کامبیز، مقدم محمد. اثر منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک بر متابولیت های خونی, خاکستر استخوان پنجه پا و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی. پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1389؛4/20(1):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/467035/fa

    IEEE: کپی

    مسعود لطفان، یحیی ابراهیم نژاد، کامبیز ناظر عدل، و محمد مقدم، “اثر منابع و سطوح مختلف پری بیوتیک بر متابولیت های خونی, خاکستر استخوان پنجه پا و ریخت شناسی روده کوچک جوجه های گوشتی،” پژوهشهای علوم دامی (دانش کشاورزی)، vol. 4/20، no. 1، pp. 0–0، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/467035/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button