APA:
کپیزرگران، عزیزاله، محمدی فر، محمدامین، و بلاغی، سیما. (1387). مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(4 (پی در پی 11))، 9-17. SID. https://sid.ir/paper/121206/fa
Vancouver:
کپیزرگران عزیزاله، محمدی فر محمدامین، بلاغی سیما. مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(4 (پی در پی 11)):9-17. Available from: https://sid.ir/paper/121206/fa
IEEE:
کپیعزیزاله زرگران، محمدامین محمدی فر، و سیما بلاغی، “مقایسه برخی ترکیبات شیمیایی و ویژگی های رئولوژیک صمغ کتیرای ایرانی تراویده از دو گونه گون A. floccosus و A. rahensis،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 4 (پی در پی 11)، pp. 9–17، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121206/fa