APA:
کپیعباسی، سلیمان، و رحیمی، سمیه. (1384). بررسی تاثیر غلظت, دما, پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(4)، 29-42. SID. https://sid.ir/paper/72026/fa
Vancouver:
کپیعباسی سلیمان، رحیمی سمیه. بررسی تاثیر غلظت, دما, پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(4):29-42. Available from: https://sid.ir/paper/72026/fa
IEEE:
کپیسلیمان عباسی، و سمیه رحیمی، “بررسی تاثیر غلظت, دما, پ هاش و سرعت چرخشی روی رفتار جریان محلول صمغ کتیرای ایرانی
،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 4، pp. 29–42، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72026/fa