مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,003
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

708
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر همزمان تمرینات هوازی و عصاره هسته انگور بر ظرفیت ضد اکسایشی تام و مالون دی آلدهید مردان جوان

صفحات

 صفحه شروع 82 | صفحه پایان 87

چکیده

 زمینه: فعالیت های ورزشی هوازی موجب افزایش تولید رادیکال آزاد می شود. عصاره هسته انگور دارای پتانسیل بسیار بالایی در از بین بردن رادیکال های آزاد است. بر این اساس هدف مطالعه حاضر تعیین تاثیر همزمان تمرینات هوازی و عصاره هسته انگور بر ظرفیت ضد اکسایشی تام و مالون دی آلدهید مردان جوان بود. روش کار: در این مطالعه ی نیمه تجربی 40 مرد غیر ورزشکار سالم با میانگین (سن 98/0± 60/22 به سال, وزن 11/5 ± 07/76 کیلوگرم و درصد چربی 64/1± 06/18 درصد به صورت تصادفی در چهار گروه تمرین-مکمل (10 نفر), تمرین – دارونما (10 نفر), مکمل (10 نفر) و کنترل (10 نفر) تقسیم شدند. پیش و پس از مداخله, وزن, شاخص توده بدنی, درصد چربی, حداکثر اکسیژن مصرفی, ظرفیت آنتی اکسیدانی تام و مالون دی آلدهید اندازه گیری شدند. داده ها, با استفاده از تحلیل واریانس یک طرفه و آزمون تعقیبی توکی تجزیه و تحلیل شد (05/0P<). یافته ها: نتایج نشان داد که تمرینات هوازی همراه با مصرف عصاره هسته انگور باعث افزایش معنی دار ظرفیت ضد اکسایشی تام و کاهش معنی دار مالون دی آلدهید در گروه های تمرین – مکمل, تمرین – دارونما و مکمل, و افزایش معنی دار مالون دی آلدهید در گروه کنترل گردید. نتیجه گیری: به طورکلی نتایج تحقیق نشان داد 8 هفته تمرینات هوازی و مصرف عصاره هسته انگور باعث افزایش ظرفیت ضد اکسایشی تام و کاهش مالون دی آلدهید می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button