مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

951
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه آگاهی، نگرش و کاربست مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی شهرستان تبریز در خصوص تغذیه کودکان با شیر مادر و غذاهای کمکی

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 70

چکیده

 در کشور ما همچون دیگر کشورهای در حال توسعه سو تغذیه یکی از مهمترین عوامل موثر در میزان مرگ و میر کودکان زیر 5 سال است. عدم آگاهی مادران نسبت به تغذیه کودکان و نیز کاربستهای نامناسب آنان در این خصوص مهمترین زمینه ساز سو تعذیه هستند.به منظور تعیین وضعیت آگاهی, نگرش و کاربست مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی - درمانی شهر تبریز درباره تغذیه کودکان با شیر مادر و غذاهای کمکی در زمستان 1373 مطالعه ای بر روی 400 نفر از مادران که حداقل دارای یک کودک 12 تا 24 ماهه بودند, صورت گرفت.نتایج بدست آمده نشان داد, 24.3 درصد مادران آگاهی مطلوب و 24.7 درصد نگرش مناسب و تنها 10.3 درصد از مادران کاربست مناسب داشتند. همبستگی مثبت معنی دار بین امتیاز آگاهی با امتیاز نگرش مادران (p=0.0001 ,r=0.32) و امتیاز کاربست مادران با برخی ویژگیهای اجتماعی و اقتصادی خانواده ها مانند سن مادر و وضعیت آموزش مادران دیده شد (p=0.008, r=-0.13 ,p=0.002).همچنین بین میانگین امتیاز آگاهی و نگرش مادران با سطح تحصیلات آنها, شغل همسر, وضعیت نسبی درآمد خانوار, سطح تحصیلات همسر تفاوت معنی داری مشاهده شد. پایین بودن سطح آگاهی و نگرش مادران در خصوص تغذیه کودکان با شیر مادر و غذاهای کمکی از مشکلات مهم بهداشتی در جامعه مورد مطالعه بوده و از این رو برنامه های آموزشی موثری جهت ارتقای آنها باید طرح و اجرا شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضویه، سیدولی، سهرابی، ایوب، پورعبدالهی، پروین، سالک زمانی، مریم، و دستگیری، سعید. (1379). مطالعه آگاهی, نگرش و کاربست مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی شهرستان تبریز در خصوص تغذیه کودکان با شیر مادر و غذاهای کمکی. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، 34(48)، 65-70. SID. https://sid.ir/paper/46820/fa

    Vancouver: کپی

    رضویه سیدولی، سهرابی ایوب، پورعبدالهی پروین، سالک زمانی مریم، دستگیری سعید. مطالعه آگاهی, نگرش و کاربست مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی شهرستان تبریز در خصوص تغذیه کودکان با شیر مادر و غذاهای کمکی. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز[Internet]. 1379؛34(48):65-70. Available from: https://sid.ir/paper/46820/fa

    IEEE: کپی

    سیدولی رضویه، ایوب سهرابی، پروین پورعبدالهی، مریم سالک زمانی، و سعید دستگیری، “مطالعه آگاهی, نگرش و کاربست مادران مراجعه کننده به مراکز بهداشتی – درمانی شهرستان تبریز در خصوص تغذیه کودکان با شیر مادر و غذاهای کمکی،” مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، vol. 34، no. 48، pp. 65–70، 1379، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/46820/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button