مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

941
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طراحی و روش نمونه گیری مطالعه آگاهی، نگرش و عملکرد خانوارها و کارکنان بهداشتی در خصوص تغذیه و ریز مغذی ها در استان های پایلوت برنامه غنی سازی آرد با آهن

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 زمینه و اهداف: رشد و توسعه همه جانبه هر کشوری در سایه پرورش نسلی سالم و پویا محقق می گردد. بخش مهمی از این امر از طریق بهبود شرایط تغذیه ای جامعه امکان پذیر خواهد شد. هر چند بیشترین سهم درآمد خانوارها به تامین مواد غذایی اختصاص می یابد ولی متاسفانه مشکلات تغذیه ای همچنان در کشور قابل مشاهده است. این امر نشانگر آن است که برنامه غذایی بیشتر تابعی است از آموزش و آگاهی تغذیه تا رشد تولید و مصرف مواد غذایی.این مطالعه به منظور ارزیابی وضعیت آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارها و نیز کارکنان سطوح مختلف بهداشتی درباره مسایل تغذیه و ریزمغذی ا در سال 1383 در استان بوشهر, گلستان و سیستان و بلوچستان طراحی و اجرا شد تا نتایج آن بتواند دفتر بهبود تغذیه جامعه را در راستای طراحی و اجرای مداخلات موثر جهت ارتقای سلامت تغذیه ای خانوارها یاری نماید.روش بررسی: جهت نمونه گیری در سطح خانوارها, از روش نمونه گیری خوشه ای یک مرحله ای با خوشه های هم اندازه استفاده گردید. روش نمونه گیری در سطح کارکنان هر استان نمونه گیری تصادفی طبقه ای بود. تعداد نمونه در هر طبقه بر حسب چگالی جامعه آماری هر یک از رده های کارکنان محاسبه شد. در مجموع 2304 خانوار در قالب خوشه های 12 نفری و 360 نفر از کارکنان مورد بررسی قرار گرفتند.داده های مورد نیاز از طریق پرسشنامه ای ساختار یافته و با انجام مصاحبه پرسشگران جمع آوری شد. در سطح کارکنان بهداشتی رده های پزشک و کارشناس, جمع آوری داده ها بر اساس پرسشنامه ای خود ایفا صورت پذیرفت.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

حشمت، رامین، کشت کار، عباسعلی، شیخ الاسلام، ربابه، باقری، موسی، و ندیم، ابوالحسن. (1384). طراحی و روش نمونه گیری مطالعه آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارها و کارکنان بهداشتی در خصوص تغذیه و ریز مغذی ها در استان های پایلوت برنامه غنی سازی آرد با آهن. مجله اپیدمیولوژی ایران، 1(1)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/120600/fa

Vancouver: کپی

حشمت رامین، کشت کار عباسعلی، شیخ الاسلام ربابه، باقری موسی، ندیم ابوالحسن. طراحی و روش نمونه گیری مطالعه آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارها و کارکنان بهداشتی در خصوص تغذیه و ریز مغذی ها در استان های پایلوت برنامه غنی سازی آرد با آهن. مجله اپیدمیولوژی ایران[Internet]. 1384؛1(1):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/120600/fa

IEEE: کپی

رامین حشمت، عباسعلی کشت کار، ربابه شیخ الاسلام، موسی باقری، و ابوالحسن ندیم، “طراحی و روش نمونه گیری مطالعه آگاهی, نگرش و عملکرد خانوارها و کارکنان بهداشتی در خصوص تغذیه و ریز مغذی ها در استان های پایلوت برنامه غنی سازی آرد با آهن،” مجله اپیدمیولوژی ایران، vol. 1، no. 1، pp. 9–16، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/120600/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button