APA:
کپیدهقان نصیری، فرشته، محبی، محبت، طباطبایی یزدی، فریده، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1391). اثر آرد ذرت بر ویژگی های کیفی ناگت میگوی سرخ شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایند آماده سازی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(4)، 378-386. SID. https://sid.ir/paper/476330/fa
Vancouver:
کپیدهقان نصیری فرشته، محبی محبت، طباطبایی یزدی فریده، حدادخداپرست محمدحسین. اثر آرد ذرت بر ویژگی های کیفی ناگت میگوی سرخ شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایند آماده سازی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(4):378-386. Available from: https://sid.ir/paper/476330/fa
IEEE:
کپیفرشته دهقان نصیری، محبت محبی، فریده طباطبایی یزدی، و محمدحسین حدادخداپرست، “اثر آرد ذرت بر ویژگی های کیفی ناگت میگوی سرخ شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایند آماده سازی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 4، pp. 378–386، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/476330/fa