APA:
کپیمسافری، محمد، حاجی زاده، یعقوب، استادرحیمی، علیرضا، و اصل هاشمی، احمد. (1386). اهمیت کنترل کیفی آب در ایمنی غذایی,مطالعه موردی: صنایع نوشیدنی, لبنی و کنسروسازی استان آذربایجان شرقی. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، 29(1)، 93-97. SID. https://sid.ir/paper/47638/fa
Vancouver:
کپیمسافری محمد، حاجی زاده یعقوب، استادرحیمی علیرضا، اصل هاشمی احمد. اهمیت کنترل کیفی آب در ایمنی غذایی,مطالعه موردی: صنایع نوشیدنی, لبنی و کنسروسازی استان آذربایجان شرقی. مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز[Internet]. 1386؛29(1):93-97. Available from: https://sid.ir/paper/47638/fa
IEEE:
کپیمحمد مسافری، یعقوب حاجی زاده، علیرضا استادرحیمی، و احمد اصل هاشمی، “اهمیت کنترل کیفی آب در ایمنی غذایی,مطالعه موردی: صنایع نوشیدنی, لبنی و کنسروسازی استان آذربایجان شرقی،” مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، vol. 29، no. 1، pp. 93–97، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/47638/fa