APA:
کپیناصحی، بهزاد، و طاهانژاد، محمد. (1393). بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(45)، 77-84. SID. https://sid.ir/paper/479084/fa
Vancouver:
کپیناصحی بهزاد، طاهانژاد محمد. بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(45):77-84. Available from: https://sid.ir/paper/479084/fa
IEEE:
کپیبهزاد ناصحی، و محمد طاهانژاد، “بررسی ویژگی های شیمیایی, حسی و میکروبی آردهای تولیدی استان خوزستان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 45، pp. 77–84، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/479084/fa