Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

687
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

891
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم

صفحات

 صفحه شروع 314 | صفحه پایان 323

چکیده

 تاثیر pH, غلظت های مختلف Tween 80 و یون کلسیم بر پایداری امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با غلظت های مختلف کازئینات سدیم مورد مطالعه قرار گرفت. به این منظور نمونه های امولسیون روغن در آب حاوی %10 (وزنی/ وزنی) لیمونین بازای ماده دیواره در محلول آبی دارای 2, 5 و %10 کازئینات سدیم با کمک امواج فراصوت تهیه شد و خصوصیات آن ها نظیر توزیع اندازه قطرات, میانگین قطر و سطح مخصوص قطرات و عدد اسپان مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که امولسیون تثبیت شده با %10 کازئینات سدیم از قطرات کوچک تر با عدد اسپان های کمتر و منحنی توزیع اندازه قطرات باریک تر و تیزتر نسبت به غلظت های پایین تر برخوردار بودند. از سوی دیگر با افزایش غلظت Tween 80 تا حد %1.5 اندازه قطرات و عدد اسپان کاهش یافت, اما بعد از آن افزایش نشان داد. همچنین, pH و یون کلسیم تاثیر معنی داری بر پایداری امولسیون ها داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کدخدایی، رسول، و نجف نجفی، مسعود. (1390). بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(4)، 314-323. SID. https://sid.ir/paper/481873/fa

    Vancouver: کپی

    کدخدایی رسول، نجف نجفی مسعود. بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(4):314-323. Available from: https://sid.ir/paper/481873/fa

    IEEE: کپی

    رسول کدخدایی، و مسعود نجف نجفی، “بررسی برخی عوامل موثر بر ویژگی های امولسیون لیمونین در آب تثبیت شده با کازئینات سدیم،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 4، pp. 314–323، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/481873/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا