APA:
کپیحسینی، سیدمهدی، شعبان پور، بهاره، جعفرپور، سیدعلی، شعبانی، علی، و پیغمبری، سیدیوسف. (1393). اثرات دما و زمان قوام یافتگی بر خواص ژل حاصل از گوشت چرخ شده میگوی خنجری (Parapenaeopsis stylifera). مجله علوم و فنون دریایی ایران، 13(2)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/483630/fa
Vancouver:
کپیحسینی سیدمهدی، شعبان پور بهاره، جعفرپور سیدعلی، شعبانی علی، پیغمبری سیدیوسف. اثرات دما و زمان قوام یافتگی بر خواص ژل حاصل از گوشت چرخ شده میگوی خنجری (Parapenaeopsis stylifera). مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1393؛13(2):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/483630/fa
IEEE:
کپیسیدمهدی حسینی، بهاره شعبان پور، سیدعلی جعفرپور، علی شعبانی، و سیدیوسف پیغمبری، “اثرات دما و زمان قوام یافتگی بر خواص ژل حاصل از گوشت چرخ شده میگوی خنجری (Parapenaeopsis stylifera)،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 13، no. 2، pp. 0–0، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483630/fa