مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

666
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 روند تغییر کیفیت گوشت چرخ شده ماهی فیتوفاگ(Hypophthalmichthys molitrix)  حاوی محافظ سرمایی طی نگهداری به صورت منجمد با اندازه گیری میزان رطوبت, پروتئین, چربی کل و شاخصهای فساد اکسیداتیو و هیدرولیتیک چربی بررسی شد. گوشت چرخ شده از ماهی فیتوفاگ تازه تهیه شد و با 4% ساکاروز, 4% سوربیتول و0.3 % پلی فسفات (مخلوط با نسبت 1:1 از تتراسدیم پیروفسفات و سدیم تری پلی فسفات) به عنوان محافظ سرمایی مخلوط شد. سپس در پلاستیکهای مخصوص فریزر بسته بندی و در دمای -35oC منجمد و در -18oC برای مدت 6 ماه نگهداری شد. تغییرات میزان رطوبت, چربی کل, پروتئین تام, پراکسید, تیوباربیتوریک اسید و اسیدهای چرب آزاد در ماههای صفر, 1, 2, 3, 4 و 6 مورد بررسی قرار گرفت. میزان پراکسید و اسیدهای چرب آزاد طی  6ماه نگهداری به طور معناداری افزایش یافت (p<0.05). میزان تیوباربیتوریک اسید نیز پس از یک کاهش در ماه دوم, دوباره تا ماه ششم روند افزایشی را نشان داد. میزان رطوبت و چربی کل تغییر معناداری را نشان نداد (p>0.05). مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر میزان پروتئین تام گوشت چرخ شده حاوی نگهدارنده در اکثر ماهها اثر معناداری نداشت (p>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اصغرزاده کانی، افسانه، شعبان پور، بهاره، حسینی، هدایت، و سبزواری، امید. (1386). اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 6(3-4)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/74513/fa

    Vancouver: کپی

    اصغرزاده کانی افسانه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، سبزواری امید. اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1386؛6(3-4):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/74513/fa

    IEEE: کپی

    افسانه اصغرزاده کانی، بهاره شعبان پور، هدایت حسینی، و امید سبزواری، “اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 6، no. 3-4، pp. 1–8، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74513/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button