APA:
کپیاصغرزاده کانی، افسانه، شعبان پور، بهاره، حسینی، هدایت، و سبزواری، امید. (1386). اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی. مجله علوم و فنون دریایی ایران، 6(3-4)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/74513/fa
Vancouver:
کپیاصغرزاده کانی افسانه، شعبان پور بهاره، حسینی هدایت، سبزواری امید. اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی. مجله علوم و فنون دریایی ایران[Internet]. 1386؛6(3-4):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/74513/fa
IEEE:
کپیافسانه اصغرزاده کانی، بهاره شعبان پور، هدایت حسینی، و امید سبزواری، “اثر مدت زمان نگهداری به صورت منجمد بر روند تغییر کیفیت گوشت کپور نقره ای چرخ شده حاوی محافظ سرمایی،” مجله علوم و فنون دریایی ایران، vol. 6، no. 3-4، pp. 1–8، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/74513/fa