مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,002
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

510
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برهمکنش هسپرتین و کرستین با آنزیم گزانتین اکسیداز گاوی با استفاده از روش اسپکتروسکوپی

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 80

چکیده

 زمینه و هدف: کرستین و هسپرتین از فلاونوییدهای طبیعی هستند که که خواص دارویی مهمی دارند. برهمکنش این ترکیبات پلی فنلی با آنزیم گزانتین اکسیداز شیر گاوی به عنوان یکی از مهمترین پروتئین های هدف, با روش خاموشی فلورسانس برای اولین بار مورد مطالعه قرار گرفته است.روشها: غلظت های مختلفی از کرستین و هسپرتین (100-0میکرومولار) به طور مجزا تهیه و هر کدام از آنها با غلظت ثابتی از آنزیم 3.07×10-8 مولار به مدت 5 دقیقه و در سه دمـای 296, 303 و 310 کلوین انکوبـه و طیففلورئورسانس آنزیم ثبت گردید.یافته ها: مشاهده شد که این ترکیبات باعث خاموشی فلورسانس آنزیم گزانتین اکسیداز می شوند. ثابت های پیوندی و تعداد محلهای پیوندی کرستین و هسپرتین با آنزیم گزانتین اکسیداز محاسبه گردید. نشان داده شد که برهمکنش کرستین با آنزیم گزانتین اکسیداز, از نوع استاتیکی و هسپرتین با آنزیم گزانتین اکسیداز از هر دو نوع استاتیکی و دینامیکی است. پارامترهای ترمودینامیکی (تغییرات آنتالپی و آنتروپی) در دماهای مختلف محاسبه شد.نتیجه گیری: از روی پارامترهای ترمودینامیکی مشاهده شد که در برهمکنش کرستین با گزانتین اکسیداز, پیوندهای هیدروژنی و هیدروفوبیک و در برهمکنش هسپرتین با این آنزیم, تنها نیروهای هیدروفوب موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رسول زاده، فرزانه، ناصری، عبدالحسین، و رشیدی، محمدرضا. (1389). بررسی برهمکنش هسپرتین و کرستین با آنزیم گزانتین اکسیداز گاوی با استفاده از روش اسپکتروسکوپی. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، 16(2)، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/48533/fa

    Vancouver: کپی

    رسول زاده فرزانه، ناصری عبدالحسین، رشیدی محمدرضا. بررسی برهمکنش هسپرتین و کرستین با آنزیم گزانتین اکسیداز گاوی با استفاده از روش اسپکتروسکوپی. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1389؛16(2):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/48533/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه رسول زاده، عبدالحسین ناصری، و محمدرضا رشیدی، “بررسی برهمکنش هسپرتین و کرستین با آنزیم گزانتین اکسیداز گاوی با استفاده از روش اسپکتروسکوپی،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. 16، no. 2، pp. 73–80، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48533/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button