Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

672
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

606
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

کلیدواژه

PETQ3

چکیده

 در این پژوهش آبلیمو در سه نوع بسته بندیPET, PE و شیشه بسته بندی و نمونه ها مدت ده هفته در دو دمای 20 و 40 درجه سانتیگراد نگهداری شدند. ویژگیهای حسی و فیزیکوشیمیائی آب لیموpH) , اسیدیته, بریکس, ویتامین ث, دی اکسید گوگرد و عدد فرمالین) هر دو هفته یکبار مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که دو دمای نگهداری (20 و 40 درجه سانتیگراد) تاثیر معنی داری برpH , اسیدیته و بریکس نمونه های آبلیمو در بسته بندی های مختلف نداشتند(p≥0.05) . میزان ویتامین ث در هر سه نوع بسته بندی طی زمان نگهداری کاهش یافت که این کاهش در بسته بندی PE بیشترین و در شیشه کمترین مقدار بود (p<0.05) نتایج بررسی ویژگی های حسی نشانگر این است که نمونه های بسته بندی PET و شیشه در هر دو دمای نگهداری طی ده هفته نگهداری قابل پذیرش هستند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صداقت، ناصر، و حسینی، فرشته. (1389). تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(1 (نیمه اول))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/485352/fa

    Vancouver: کپی

    صداقت ناصر، حسینی فرشته. تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(1 (نیمه اول)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/485352/fa

    IEEE: کپی

    ناصر صداقت، و فرشته حسینی، “تاثیر نوع بسته بندی و دمای نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آب لیمو،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (نیمه اول)، pp. 1–10، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485352/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا