APA:
کپیامام قریشی، معصومه، و حیدری همدانی، غزال. (1387). اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، 14(3)، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/48616/fa
Vancouver:
کپیامام قریشی معصومه، حیدری همدانی غزال. اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول. علوم دارویی (pharmaceutical sciences)[Internet]. 1387؛14(3):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/48616/fa
IEEE:
کپیمعصومه امام قریشی، و غزال حیدری همدانی، “اثر عصاره و اسانس دانه گشنیز در جلوگیری از تشنج القا شده با پنتیلن تترازول،” علوم دارویی (pharmaceutical sciences)، vol. 14، no. 3، pp. 1–10، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48616/fa