مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

869
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بقاء شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 65

چکیده

 در این مطالعه تاثیر 5 جیره آزمایشی با سطح یکسان پروتئین 45 درصد و انرژی 370 کیلوکالری در 100 گرم با منابع پروتئینی مختلف با 3 تکرار برای هر تیمار که مجموعا 15 مخزن آزمایشی را تشکیل داده و در قالب یک طرح کاملا تصادفی بر روی شاه میگوی چنگال باریک مورد ارزیابی قرار گرفت. منابع اصلی تامین کننده پروتئین پودر ماهی(F)  و آرد سویا (S) بوده و بتدریج پودر ماهی از 100 درصد در جیره با 100 درصد آرد سویا جایگزین گردید. جیره های آزمایشی شامل F70/S30, F30/S70, F50/S50, F0/S100 و F100/S0 بودند. نتایج نشان دادند که جیره هایF100/S0  و F70/S30 نتایج بهتری را در افزایش وزن, نرخ رشد ویژه, ضریب بهره برداری پروتئین, ضریب تبدیل غذایی و میزان مصرف غذای روزانه داشت. با توجه به عدم وجود اختلاف معنی دار در سطح اعتماد 95 درصد بین تیمارهای تغذیه شده با جیره غذایی حاوی F100/S0 و تیمارهای تغذیه شده با جیره غذایی حاوی F70/S30 از نظر توجیه اقتصادی برای ساخت جیره های تجاری جیره حاوی F70/S30 توصیه می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رازقی منصور، مجید، عزت رحیمی، نرمین، بیکایی، سیده حوریه، و شاکرخشرودی، مراد. (1389). اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بقاء شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 2(8)، 59-65. SID. https://sid.ir/paper/174698/fa

    Vancouver: کپی

    رازقی منصور مجید، عزت رحیمی نرمین، بیکایی سیده حوریه، شاکرخشرودی مراد. اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بقاء شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus). زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1389؛2(8):59-65. Available from: https://sid.ir/paper/174698/fa

    IEEE: کپی

    مجید رازقی منصور، نرمین عزت رحیمی، سیده حوریه بیکایی، و مراد شاکرخشرودی، “اثر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و بقاء شاه میگوی چنگال باریک آب شیرین (Astacus leptodactylus)،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 2، no. 8، pp. 59–65، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174698/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button