APA:
کپیرنجبرندامانی، آزاده، مقصودلو، یحیی، قربانی، محمد، و صادقی ماهونک، علیرضا. (1398). کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی, آنزیم پکتیناز, و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن. علوم غذایی و تغذیه، 16(3 (پیاپی 63) )، 27-36. SID. https://sid.ir/paper/143295/fa
Vancouver:
کپیرنجبرندامانی آزاده، مقصودلو یحیی، قربانی محمد، صادقی ماهونک علیرضا. کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی, آنزیم پکتیناز, و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1398؛16(3 (پیاپی 63) ):27-36. Available from: https://sid.ir/paper/143295/fa
IEEE:
کپیآزاده رنجبرندامانی، یحیی مقصودلو، محمد قربانی، و علیرضا صادقی ماهونک، “کاربرد شتشوی اتانولی ضایعات گوجه فرنگی, آنزیم پکتیناز, و صابونی کردن اولئورزین در افزایش خلوص لیکوپن،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 16، no. 3 (پیاپی 63) ، pp. 27–36، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143295/fa