APA:
کپیقبادی، زهرا، و عباسی، س.. (1388). امواج فراصوت: ویژگی ها, روش تولید و کاربردها در فرآوری مواد غذایی. نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، 6(24)، 12-18. SID. https://sid.ir/paper/489079/fa
Vancouver:
کپیقبادی زهرا، عباسی س.. امواج فراصوت: ویژگی ها, روش تولید و کاربردها در فرآوری مواد غذایی. نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1388؛6(24):12-18. Available from: https://sid.ir/paper/489079/fa
IEEE:
کپیزهرا قبادی، و س. عباسی، “امواج فراصوت: ویژگی ها, روش تولید و کاربردها در فرآوری مواد غذایی،” نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 6، no. 24، pp. 12–18، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/489079/fa