مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

5,861
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

3,015
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

باکتریوسین ها: نسل جدید پپتیدهای ضدمیکروبی

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 94

چکیده

 از زمان کشف آنتی بیوتیک ها در اوایل قرن نوزدهم این ترکیبات ضدمیکروبی همچنان جایگاه خود را در کنترل رشد میکروارگانیسم ها حفظ کرده اند. امروزه استفاده گسترده از آنتی بیوتیک ها سبب ایجاد سویه های مقاوم شده و یکی از چالش های قرن جدید است. نگرانی در مورد مقاومت های آنتی بیوتیکی به قدری جدی است که در بسیاری از کشورها بودجه های هنگفتی برای کشف جایگزین های دارویی اختصاص داده اند. باکتریوسین ها از جمله جایگزین های مورد توجه است که اولین بار در محیط کشت باکتری اشرشیا کلی در سال 1925پیدا شد. باکتریوسین ها, پپتیدها یا پروتئین های سنتز شده توسط ریبوزوم ها هستند که دارای طیف متنوعی از فعالیت ضدمیکروبی هستند و توسط گروه وسیعی از باکتری ها تولید می شوند. استفاده از این مولکول های ضدمیکروبی در صنایع غذایی نیاز مصرف کننده قرن جدید را که به دنبال ماده غذایی ایمن و با کم ترین دخالت ترکیبات شیمیایی است مرتفع می کند. نایسین اولین باکتریوسین راه یافته به صنعت است که مطالعه های زیادی را به خود اختصاص داده است. با وجود کاربرد گسترده این باکتریوسین, مواردی از وجود مقاومت در بعضی از باکتری ها دیده شده است که مکانیسم دقیق آن مشخص نیست. با توجه به نیاز مبرم دنیای کنونی برای یافتن شیوه های موثر کنترل باکتری های بیماری زا, مطالعه باکتریوسین ها به عنوان یک کاندیدای جانشین آنتی بیوتیک اهمیت می یابد. این مقاله مروری, علاوه بر بررسی ساختار و فعالیت ضدمیکروبی هر پنج گروه باکتریوسین در باکتری های گرم مثبت, این گروه پپتیدی را از ژن تا عملکرد مورد مطالعه قرار داده است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مطهری، پریا، امینی بیات، زهرا، و میردامادی، سعید. (1396). باکتریوسین ها: نسل جدید پپتیدهای ضدمیکروبی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، 21(2 (پی در پی 91) )، 79-94. SID. https://sid.ir/paper/48983/fa

    Vancouver: کپی

    مطهری پریا، امینی بیات زهرا، میردامادی سعید. باکتریوسین ها: نسل جدید پپتیدهای ضدمیکروبی. مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین[Internet]. 1396؛21(2 (پی در پی 91) ):79-94. Available from: https://sid.ir/paper/48983/fa

    IEEE: کپی

    پریا مطهری، زهرا امینی بیات، و سعید میردامادی، “باکتریوسین ها: نسل جدید پپتیدهای ضدمیکروبی،” مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین، vol. 21، no. 2 (پی در پی 91) ، pp. 79–94، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/48983/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button