APA:
کپیمهدویان مهر، حامد، کوچکی، آرش، و محبی، محبت. (1394). اثر دما و جایگزینی ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات رفتار جریانی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 608-619. SID. https://sid.ir/paper/491172/fa
Vancouver:
کپیمهدویان مهر حامد، کوچکی آرش، محبی محبت. اثر دما و جایگزینی ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات رفتار جریانی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):608-619. Available from: https://sid.ir/paper/491172/fa
IEEE:
کپیحامد مهدویان مهر، آرش کوچکی، و محبت محبی، “اثر دما و جایگزینی ایزوله پروتئین سویا بر خصوصیات رفتار جریانی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 608–619، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/491172/fa