مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

677
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

189
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه اثر دو ترکیب (CPP-ACP) و (CPP-ACPE) بر روند تغییرات pH پلاک پس از مصرف مواد قندی

صفحات

 صفحه شروع 227 | صفحه پایان 231

چکیده

 زمینه و هدف: ترکیبCPP-ACP با آمورفوس کلسیم فسفات شکل آمورف و قابل رسوبی از یون های فسفات و کلسیم را در دسترس دندان قرار می دهد و علاوه بر رمینرالیزاسیون مینا, باعث ایجاد حالت قلیایی در این ترکیب و در پلاک دندانی می شود.CPP-ACPF ترکیب جدیدتر این خمیر است که به آن ppm 900 فلوراید عرضه شده است. هدف این مطالعه بررسی اثر این دو ماده در افزایش pH پلاک و همچنین مقایسه اثر آنها با هم در زمانهای مخلتف است.روش بررسی: این کارآزمایی بالینی به صورت دو سویه کور روی چهل دانش آموز انجام شد.pH پلاک بیماران در ناحیه دیستال مولر پایین قبل و ده دقیقه پس از مصرف سوکرز 10% اندازه گیری شد. در گروه اول از ترکیبCPP-ACP و در گروه دوم از ترکیب CPP-ACPF استفاده و روی سطوح دندانها به کار برده و در زمانهای سی و شصت دقیقه, 24, 48, 72 و 96 ساعت, pH پلاک ثبت شد. داده ها توسط آزمونهای آماری Repeated Measure ANOVA و Bone Ferroni با سطح معنی دار 0.05 ارزیابی شدند.یافته ها: استفاده از هر دو ترکیب CPP-ACP و CPP-ACPF باعث افزایش pH پلاک میکروبی گردید. افزایش pH تا 48 ساعت در هر دو گروه یکسان بود و تفاوت معنی داری نداشتند. اثر دو ماده پس از 48 ساعت, متفاوت بود.نتیجه گیری: کاربرد CPP-ACP تا 48 ساعت و کاربرد CPP-ACPF تا 96 ساعت شرایط را به نفع رمینرالیزاسیون پیش می برد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حشمت، هاله، بانوا، سپیده، عبدیان، هادی، و خرازی فرد، محمدجواد. (1393). مقایسه اثر دو ترکیب (CPP-ACP) و (CPP-ACPE) بر روند تغییرات pH پلاک پس از مصرف مواد قندی. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، 26(3)، 227-231. SID. https://sid.ir/paper/495665/fa

    Vancouver: کپی

    حشمت هاله، بانوا سپیده، عبدیان هادی، خرازی فرد محمدجواد. مقایسه اثر دو ترکیب (CPP-ACP) و (CPP-ACPE) بر روند تغییرات pH پلاک پس از مصرف مواد قندی. مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)[Internet]. 1393؛26(3):227-231. Available from: https://sid.ir/paper/495665/fa

    IEEE: کپی

    هاله حشمت، سپیده بانوا، هادی عبدیان، و محمدجواد خرازی فرد، “مقایسه اثر دو ترکیب (CPP-ACP) و (CPP-ACPE) بر روند تغییرات pH پلاک پس از مصرف مواد قندی،” مجله دندانپزشکی (journal of islamic dental association of iran)، vol. 26، no. 3، pp. 227–231، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/495665/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button