APA:
کپیایوبی، اعظم، صداقت، ناصر، کاشانی نژاد، مهدی، محبی، محبت، و نصیری محلاتی، مهدی. (1394). تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 496-507. SID. https://sid.ir/paper/500449/fa
Vancouver:
کپیایوبی اعظم، صداقت ناصر، کاشانی نژاد مهدی، محبی محبت، نصیری محلاتی مهدی. تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):496-507. Available from: https://sid.ir/paper/500449/fa
IEEE:
کپیاعظم ایوبی، ناصر صداقت، مهدی کاشانی نژاد، محبت محبی، و مهدی نصیری محلاتی، “تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 496–507، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500449/fa