مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,062
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

392
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

صفحات

 صفحه شروع 496 | صفحه پایان 507

چکیده

 این پژوهش با هدف بررسی تاثیر پوشش های خوراکی لییپیدی (گلیسریل منواستئارات و موم کارنوبا) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش طی دوره نگهداری انجام شد. بدین منظور, کشمش تهیه شده از انگور رقم عسگری به روش تیزابی با پوشش های خوراکی لییپیدی همراه با اسانس آویشن تیمار شد و در دماهای 20, 35 و 50 درجه سلسیوس به مدت 12 هفته نگهداری شد. طی مدت نگهداری, میزان رطوبت, فعالیت آبی, سفتی, مولفه های رنگی (L* (روشنی), a* (قرمزی) و b* (زردی)), درصد آفت زدگی و ویژگی های میکروبی (شمارش کلی, تعداد کل کپک و مخمر) مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تاثیر پوشش های لیپیدی, دما و مدت زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش معنی دار بود. پوشش دهی, افت رطوبت, سفتی, روشنی و قرمزی را کاهش داد. شمارش کلی, تعداد کل کپک و مخمر طی دوره نگهداری در نمونه-های تیمار شده با پوشش خوراکی کاهش یافت. موم کارنوبا نسبت به گلیسریل منواستئارات تاثیر بیشتری بر پایداری کشمش داشت. اسانس آویشن نیز باعث بهبود رنگ و ویژگی های میکروبی شد. کمترین مقادیر قرمزی (-2), شماش کلی (2.06 لگاریتم تعداد کلنی در گرم) و تعداد کل کپک و مخمر (1.32 لگاریتم تعداد کلنی در گرم) مربوط به پوشش کارنوبا و اسانس آویشن بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ایوبی، اعظم، صداقت، ناصر، کاشانی نژاد، مهدی، محبی، محبت، و نصیری محلاتی، مهدی. (1394). تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 496-507. SID. https://sid.ir/paper/500449/fa

    Vancouver: کپی

    ایوبی اعظم، صداقت ناصر، کاشانی نژاد مهدی، محبی محبت، نصیری محلاتی مهدی. تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):496-507. Available from: https://sid.ir/paper/500449/fa

    IEEE: کپی

    اعظم ایوبی، ناصر صداقت، مهدی کاشانی نژاد، محبت محبی، و مهدی نصیری محلاتی، “تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 496–507، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500449/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button