APA:
کپیصالحی، ف.، کاشانی نژاد، م.، و صارم نژاد، ف.. (1392). تاثیر پارامترهای استخراج صمغ بر سنتیک استخراج جرم در دانه ریحان. پژوهش های صنعت غذا، -(1)، 29-35. SID. https://sid.ir/paper/500651/fa
Vancouver:
کپیصالحی ف.، کاشانی نژاد م.، صارم نژاد ف.. تاثیر پارامترهای استخراج صمغ بر سنتیک استخراج جرم در دانه ریحان. پژوهش های صنعت غذا[Internet]. 1392؛-(1):29-35. Available from: https://sid.ir/paper/500651/fa
IEEE:
کپیف. صالحی، م. کاشانی نژاد، و ف. صارم نژاد، “تاثیر پارامترهای استخراج صمغ بر سنتیک استخراج جرم در دانه ریحان،” پژوهش های صنعت غذا، vol. -، no. 1، pp. 29–35، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500651/fa