مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

648
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

198
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی - مطالعه آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

کلیدواژه

MICQ2

چکیده

 سابقه و هدف: پلاک میکروبی عامل اصلی ایجاد بیماری های پریودنتال است که به علت کلونیزاسیون باکتری ها بر روی سطح دندان به وجود می آید. لذا اگر بتوانیم مانع از تشکیل پلاک میکروبی شویم می توانیم گامی مهم در پیشگیری از بیماری های پریودنتال برداریم. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی در شرایط آزمایشگاهی است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی و آزمایشگاهی ابتدا عصاره زنجبیل در 11 لوله آزمایش در رقت های سریالی مختلف آماده شد و لوله دوازدهم به عنوان لوله شاهد در نظر گرفته شد. ابتدا سویه های باکتری مورد نظر را در محیط کشت اختصاصی خود (محیط مایع تایوگلیکولات) جداگانه کشت داده شد و سپس از باکتری خالص به عمل آمده مقدار 0.5 مک فارلند به هر لوله اضافه شد. سپس از هر 12 لوله روی محیط کشت جامد بلادآگار 100 لاندا کشت داده و به مدت 24 ساعت در دمای 37 درجه در انکوباتور قرار داده شد.یافته ها: نتایج مطالعه نشان داد که میزان MIC برابر 0.02 میلی لیتر و میزان MBC برابر 0.04 میلی گرم بر میلی لیتر می باشد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده عصاره زنجبیل با موفقیت اثر ضد باکتریایی خود را روی اکتینومایسس نیوزلندی نشان داد. لذا می توان از زنجبیل برای استفاده ضد باکتریایی در دهانشویه ها و خمیر دندان های گیاهی بهره جست.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    آقایان، شبنم، ذاکر، سعید، و شهلایی، مسعود. (1396). بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی - مطالعه آزمایشگاهی. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 14(1 (پیاپی 51))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/500797/fa

    Vancouver: کپی

    آقایان شبنم، ذاکر سعید، شهلایی مسعود. بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی - مطالعه آزمایشگاهی. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1396؛14(1 (پیاپی 51)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/500797/fa

    IEEE: کپی

    شبنم آقایان، سعید ذاکر، و مسعود شهلایی، “بررسی تاثیر رقت های مختلف عصاره زنجبیل بر میزان رشد کلونی اکتینومایسس نیوزلندی - مطالعه آزمایشگاهی،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 14، no. 1 (پیاپی 51)، pp. 27–33، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/500797/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button