مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

915
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

744
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره هیدرو الکلی بابونه بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس

صفحات

 صفحه شروع 210 | صفحه پایان 215

چکیده

 سابقه و هدف: بیماری های قارچی دهان جمعیت بسیار زیادی را تحت تاثیر قرار می دهند و می توانند بر سلامت عمومی شخص هم تاثیر بگذارند. گزارش شده است که عصاره بابونه حاوی ترکیبات گیاهی دارویی است که این ترکیبات توانایی سرکوب بیماری های قارچی را داراست. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر عصاره بابونه بر قارچ کاندیدا آلبیکنس است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی- آزمایشگاهی از گونه Candida albicanc ATCC 10231 استفاده گردید. عصاره ی اتانولی 70% بابونه به صورت آماده خریداری شد وسپس در غلظت های 512 تا 2 میلی گرم بر میلی لیتر تهیه گردید. فعالیت ضد قارچی عصاره با تعیین minimum inhibitory concentration) MIC) و minimum fungicidal concentration) MFC) با استفاده از روش dilution Macro broth و Agar well diffusion مورد بررسی قرار گرفت.در این مطالعه از آماره های توصیفی برای تحلیل و نتیجه گیری استفاده شد.یافته ها: نتایج نشان داد عصاره اتانولی بابونه تنها در غلظت 512 میلی گرم بر میلی لیتر بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر مهاری و کشندگی دارد.نتیجه گیری: مقایسه یافته های حاصل از عصاره بابونه و گروه شاهد اتانولی نشان داد اثر مهاری و کشندگی عصاره هیدرو الکلی بابونه تنها مربوط به اتانول 70 درجه می باشد و عصاره اتانولی بابونه فاقد هر گونه اثر ضد قارچی بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

آزموده، فائزه، حاجی خانی، شیرین، و علیزاده، صفرعلی. (1395). بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره هیدرو الکلی بابونه بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 13(4 (پیاپی 50))، 210-215. SID. https://sid.ir/paper/184658/fa

Vancouver: کپی

آزموده فائزه، حاجی خانی شیرین، علیزاده صفرعلی. بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره هیدرو الکلی بابونه بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1395؛13(4 (پیاپی 50)):210-215. Available from: https://sid.ir/paper/184658/fa

IEEE: کپی

فائزه آزموده، شیرین حاجی خانی، و صفرعلی علیزاده، “بررسی آزمایشگاهی تاثیر عصاره هیدرو الکلی بابونه بر روی قارچ کاندیدا آلبیکنس،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 13، no. 4 (پیاپی 50)، pp. 210–215، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184658/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button