مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,578
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

528
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی: ارایه یک مدل علی

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 22

چکیده

 این مقاله به بررسی نظریه های بین المللی شدن شرکت های کوچک و متوسط می پردازد. بر اساس مدلی که مبتنی بر این نظریه هاست و رویکردی کارآفرینانه دارد, نقش دو عامل مهم محیطی (خارجی) و سازمانی (داخلی) در بین المللی شدن شرکت های کوچک و متوسط مورد بررسی قرار می گیرد. جامعه آماری در این پژوهش مدیران (اعضای هیات مدیره) واحد های صنعتی کوچک و متوسط غذایی تهران است. اطلاعات و داده های پژوهش از طریق پرسش نامه استخراج شد, سپس داده ها از طریق مدل سازی معادلات ساختاری آزمون گردید. یافته های پژوهش نشان می دهد که هر دو عامل نقش مثبتی در بین المللی شدن بر عهده دارند با این تفاوت که عامل سازمانی تاثیر بیشتری دارد. این نشان از نقش برتر و اصلی ویژگی های مدیران و کارآفرینان و منابع شرکت است. هم چنین نتایج حاکی از آن است که فرآیند بین المللی شدن فرآیندی تدریجی است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فقیهی، ابوالحسن، تاج الدین، مهدی، و تاج الدین، مهران. (1389). بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی: ارایه یک مدل علی. علوم مدیریت ایران، 5(17)، 1-22. SID. https://sid.ir/paper/501447/fa

    Vancouver: کپی

    فقیهی ابوالحسن، تاج الدین مهدی، تاج الدین مهران. بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی: ارایه یک مدل علی. علوم مدیریت ایران[Internet]. 1389؛5(17):1-22. Available from: https://sid.ir/paper/501447/fa

    IEEE: کپی

    ابوالحسن فقیهی، مهدی تاج الدین، و مهران تاج الدین، “بین المللی شدن کسب و کارهای کوچک و متوسط در صنعت غذایی: ارایه یک مدل علی،” علوم مدیریت ایران، vol. 5، no. 17، pp. 1–22، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501447/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button