مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

463
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

169
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی

صفحات

 صفحه شروع 123 | صفحه پایان 135

چکیده

 خشک کردن اسمزی, به عنوان یک روش فرآوری کمینه طی دهه های گذشته اهمیت بسیاری یافته است. این فرآیند مستلزم انتقال جرم می باشد که با روش های مختلف, عمدتا مبتنی بر قانون فیک, مدل سازی می شود. در این پژوهش, فرآیند مدل سازی با به دست آوردن داده های تجربی درصد جذب مواد جامد, میزان از دست دادن رطوبت و درصد رطوبت در محصول در غلظت های مختلف محلول اسمزی (5, 10 و 15%), دمای غوطه وری (30, 40 و 60 درجه سانتی گراد), نسبت سیب زمینی به محلول اسمزی (1:6 , 1:8 , 1:10) و مدت زمان غوطه وری (1, 2, 3 و 4 ساعت) انجام شد. به منظور بررسی تاثیر تغییرات در هر یک از پارامترهای عملیاتی بر روی متغیرهای کینتیک انتقال جرم, تحلیل حساسیت صورت پذیرفت. برای مدل سازی داده ها از شبکه عصبی مصنوعی (ANN) استفاده شد و نتایج, حاکی از قدرت بالای مدل در پیش بینی خروجی های سیستم و نیز حساسیت زیاد این خروجی ها به پارامتر نسبت نمونه به محلول اسمزی بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امیریوسفی، محمدرضا، و محبی، محبت. (1388). بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2 (نیمه دوم))، 123-135. SID. https://sid.ir/paper/501474/fa

    Vancouver: کپی

    امیریوسفی محمدرضا، محبی محبت. بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛5(2 (نیمه دوم)):123-135. Available from: https://sid.ir/paper/501474/fa

    IEEE: کپی

    محمدرضا امیریوسفی، و محبت محبی، “بررسی تاثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه های عصبی مصنوعی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2 (نیمه دوم)، pp. 123–135، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501474/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button