APA:
کپیکرم نژاد، فاطمه، حاجی لو، جعفر، طباطبایی، سیدجلال، و نقشی بندحسنی، رحیم. (1393). اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، 4(11)، 241-251. SID. https://sid.ir/paper/501553/fa
Vancouver:
کپیکرم نژاد فاطمه، حاجی لو جعفر، طباطبایی سیدجلال، نقشی بندحسنی رحیم. اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی. تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی[Internet]. 1393؛4(11):241-251. Available from: https://sid.ir/paper/501553/fa
IEEE:
کپیفاطمه کرم نژاد، جعفر حاجی لو، سیدجلال طباطبایی، و رحیم نقشی بندحسنی، “اثر دماهای مختلف محلول کلریدکلسیم بر ویژگی های کیفی و ماندگاری میوه هلوی رقم انجیری مالکی،” تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی، vol. 4، no. 11، pp. 241–251، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501553/fa