APA:
کپیانصاری، سارا، حسینی، ابراهیم، مفتون آزاد، ندا، فرحناکی، عسگر، و اسدی، غلامحسن. (1396). بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 9(1)، 93-102. SID. https://sid.ir/paper/501943/fa
Vancouver:
کپیانصاری سارا، حسینی ابراهیم، مفتون آزاد ندا، فرحناکی عسگر، اسدی غلامحسن. بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1396؛9(1):93-102. Available from: https://sid.ir/paper/501943/fa
IEEE:
کپیسارا انصاری، ابراهیم حسینی، ندا مفتون آزاد، عسگر فرحناکی، و غلامحسن اسدی، “بررسی رابطه میان شاخص قهوه ای شدن و میزان تشکیل هیدروکسی متیل فورفورال در انجیر نیمه مرطوب،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 9، no. 1، pp. 93–102، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501943/fa