APA:
کپیملاشاهی، معصومه، علیزاده دوغیکلایی، ابراهیم، و مهقانی، قربانعلی. (1394). تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(5)، 643-653. SID. https://sid.ir/paper/501961/fa
Vancouver:
کپیملاشاهی معصومه، علیزاده دوغیکلایی ابراهیم، مهقانی قربانعلی. تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(5):643-653. Available from: https://sid.ir/paper/501961/fa
IEEE:
کپیمعصومه ملاشاهی، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، و قربانعلی مهقانی، “تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 5، pp. 643–653، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/501961/fa