APA:
کپیچوبکار، نسرین، آخوندزاده بستی، افشین، سلطانی، مهدی، ساری، عباسعلی، امامی راد، امیرمحمد، قائنی، منصوره، و رومیانی، لاله. (1390). مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور. بهداشت مواد غذایی، 1(4 (پیاپی 4))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/222946/fa
Vancouver:
کپیچوبکار نسرین، آخوندزاده بستی افشین، سلطانی مهدی، ساری عباسعلی، امامی راد امیرمحمد، قائنی منصوره، رومیانی لاله. مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور. بهداشت مواد غذایی[Internet]. 1390؛1(4 (پیاپی 4)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/222946/fa
IEEE:
کپینسرین چوبکار، افشین آخوندزاده بستی، مهدی سلطانی، عباسعلی ساری، امیرمحمد امامی راد، منصوره قائنی، و لاله رومیانی، “مطالعه تاثیر غلظت های مختلف نمک بر رفتار رشدی باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسایتوژنز در فیله ماهی کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) شور،” بهداشت مواد غذایی، vol. 1، no. 4 (پیاپی 4)، pp. 1–8، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/222946/fa