APA:
کپیصالحی، فخرالدین، کاشانی نژاد، مهدی، صادقی ماهونک، علیرضا، و ضیایی فر، امان محمد. (1394). غنی سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه ای خشک شده در سامانه مادون قرمز-هوای داغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(9)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/502051/fa
Vancouver:
کپیصالحی فخرالدین، کاشانی نژاد مهدی، صادقی ماهونک علیرضا، ضیایی فر امان محمد. غنی سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه ای خشک شده در سامانه مادون قرمز-هوای داغ. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1394؛3(9):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/502051/fa
IEEE:
کپیفخرالدین صالحی، مهدی کاشانی نژاد، علیرضا صادقی ماهونک، و امان محمد ضیایی فر، “غنی سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه ای خشک شده در سامانه مادون قرمز-هوای داغ،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 9، pp. 1–9، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502051/fa