2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه انگلیسی
تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف های رنگی
نیک نام الناز | جوانمرد مجید
فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
بیشتر
بازدید 668
ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری
امامی فر آریو
بازدید 672
بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانه های کفیر
طاهریان امیر | صادقی ماهونک علیرضا
بازدید 665
بررسی فعالیت ضد اکسیدانی اسانس برگ نارنج (.Citrus aurantium L) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی
هاشمی زهرا | حجتی محمد | طاهانژاد محمد
بازدید 695
بررسی اثر افزودن پودر ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع
اسلامی مشکنانی عاطفه | فدایی نوغانی وجیهه | خسروی دارانی کیانوش | مزینانی صدیقه
بازدید 979
تاثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب زمینی طی سرخ کردن
رونقی طاووس | دهقان نیا جلال | قنبرزاده بابک
بازدید 477
تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی
فرجی کفشگری سمانه | فلاح شجاعی مونا | اکبریان میمند محمدجواد
بازدید 977
بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام
عزیزنیا سمیه | ورهرام هدایتعلی | عزیزنیا حامد | حسینی محمدیار | بنائیان دستجردی حسین | موسوی سیدرحیم | گودرزی وحید
بازدید 592
تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص های رنگی *L* a* b توسط پردازش تصویر
بهارلوئی رضوان | ملکی علی | قاسمی ورنامخواستی مهدی | قنبریان داوود | بنیادیان مجتبی
بازدید 577