APA:
کپیقربانیان، نوشین، و نوری، لیلا. (1395). بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 65-75. SID. https://sid.ir/paper/502243/fa
Vancouver:
کپیقربانیان نوشین، نوری لیلا. بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):65-75. Available from: https://sid.ir/paper/502243/fa
IEEE:
کپینوشین قربانیان، و لیلا نوری، “بررسی امکان استفاده از نشاسته اصلاح شده سدیم اکتینیل سوکسینات (E1450) بعنوان جایگزین تخم مرغ در سس مایونز،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 65–75، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502243/fa