APA:
کپیعبیری، مهدی، رشیدی، حسن، و بلندی، مرضیه. (1395). بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی, حسی و بافت پنیر خامه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(3 )، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/502244/fa
Vancouver:
کپیعبیری مهدی، رشیدی حسن، بلندی مرضیه. بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی, حسی و بافت پنیر خامه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(3 ):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/502244/fa
IEEE:
کپیمهدی عبیری، حسن رشیدی، و مرضیه بلندی، “بررسی اثرات استفاده از صمغ سوفورا ژاپونیکا بر ویژگی های شیمیایی, حسی و بافت پنیر خامه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 3 ، pp. 85–94، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502244/fa