Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

471
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

273
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 38

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گل محمد، فرشته، ایکانی، محمدحسن، شکراله زاده، سهیلا، و سدرپوشان، علیرضا. (1395). تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/502640/fa

    Vancouver: کپی

    گل محمد فرشته، ایکانی محمدحسن، شکراله زاده سهیلا، سدرپوشان علیرضا. تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/502640/fa

    IEEE: کپی

    فرشته گل محمد، محمدحسن ایکانی، سهیلا شکراله زاده، و علیرضا سدرپوشان، “تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 25–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502640/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا