APA:
کپیگل محمد، فرشته، ایکانی، محمدحسن، شکراله زاده، سهیلا، و سدرپوشان، علیرضا. (1395). تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 3(11)، 25-38. SID. https://sid.ir/paper/502640/fa
Vancouver:
کپیگل محمد فرشته، ایکانی محمدحسن، شکراله زاده سهیلا، سدرپوشان علیرضا. تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1395؛3(11):25-38. Available from: https://sid.ir/paper/502640/fa
IEEE:
کپیفرشته گل محمد، محمدحسن ایکانی، سهیلا شکراله زاده، و علیرضا سدرپوشان، “تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 3، no. 11، pp. 25–38، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/502640/fa