مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,748
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

969
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری)

صفحات

 صفحه شروع 683 | صفحه پایان 691

چکیده

 مقدمه: سرطان پستان, شایع ترین سرطان زنان در جهان محسوب می شود و از ابعاد مختلف می تواند فرد مبتلا, خانواده و جامعه را درگیر کند و بار اقتصادی قابل توجهی را بر سیستم بهداشتی و جوامع تحمیل نماید. برخی عوامل خطر بروز سرطان پستان قابل تغییر و گروهی غیر قابل تغییر می باشند. همواره راه های پیشگیری به سوی عواملی معطوف می شود که دستخوش تغییر هستند و در این میان می توان به نوع مواد غذایی اشاره کرد. در مطالعه مروری حاضر, ارتباط میان نوع تغذیه با سرطان پستان زنان بررسی گردید.روش ها: در ابتدا با استفاده از کلید واژه های مرتبط با مواد غذایی و سرطان پستان, جستجو در منابع انگلیسی و فارسی زبان در پایگاه های اطلاعاتی معتبر علمی انجام گرفت و نتایج به مقالات منتشر شده از سال 2000 تا 2015 محدود گردید. سپس جستجوی دستی بر روی طرح های تحقیقاتی و کتاب های مرجع انجام شد.یافته ها: از 503 مقاله به دست آمده, 119 مطالعه ارتباط میان مصرف مواد مختلف غذایی و سرطان پستان را مورد بررسی قرار داده بودند و از میان آن ها, 48 مقاله مورد استفاده قرار گرفت. بیشتر یافته ها حاکی از آن بود که نوع مصرف مواد غذایی, در بروز سرطان پستان تاثیر دارد و اصلاح رژیم غذایی, می تواند بروز سرطان پستان را کاهش دهد.نتیجه گیری: با توجه به شیوع روزافزون سرطان پستان در جهان و تاثیر مصرف مواد غذایی مختلف بر آن, پیشنهاد می شود که در سیاست گذاری های جهانی و ملی, الگوی مواد غذایی مناسب با تاکید بر کاهش سرطان پستان زنان مد نظر قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حاجی فقها، محبوبه، میرمیران، پروین، و علی زاده، شیوا. (1395). تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری). مجله دانشکده پزشکی اصفهان، 34(386)، 683-691. SID. https://sid.ir/paper/50338/fa

    Vancouver: کپی

    حاجی فقها محبوبه، میرمیران پروین، علی زاده شیوا. تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری). مجله دانشکده پزشکی اصفهان[Internet]. 1395؛34(386):683-691. Available from: https://sid.ir/paper/50338/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه حاجی فقها، پروین میرمیران، و شیوا علی زاده، “تعدیل مصرف مواد غذایی و کاهش ابتلا به سرطان پستان: یک پژوهش مروری (مقاله مروری)،” مجله دانشکده پزشکی اصفهان، vol. 34، no. 386، pp. 683–691، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/50338/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button