مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,171
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

408
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان استحکام باند برشی بین گلاس آینومر و کامپوزیت با استفاده از عوامل باندینگ نسل ششم و هفتم

صفحات

 صفحه شروع 91 | صفحه پایان 96

چکیده

 سابقه و هدف: تکنیک ساندویچ یکی از روش های متداول در دندانپزشکی است که در آن گلاس آینومر با توجه به مزیت هایی چون آزاد سازی فلوراید و چسبندگی به ساختمان دندان, همراه با ترمیم های کامپوزیت استفاده می شود. هدف از این مطالعه بررسی میزان استحکام باند برشی بین گلاس آینومر نوری و کامپوزیت با استفاده از عوامل اتصال دهنده متفاوت می باشد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی آزمایشگاهی, 60 نمونه گلاس آینومر نوری آماده سازی شد. در گروه اول بدون استفاده از عامل باندینگ ودر دو گروه دیگر بااستفاده ازعوامل باندینگ SE bond و S3 bond kuraray,Japan) رزین کامپوزیت به گلاس آینومر متصل شد. پس ازیک هفته نگهداری نمونه ها داخل آب مقطر در دستگاه انکوباتور با دمای 37.5 درجه سانتی گراد, توسط دستگاه تست یونیورسال, استحکام باند برشی اندازه گیری شد. آنالیز واریانس یک طرفه وآزمون Tukey جهت تحلیل داده هاو مقایسه بین گروه ها استفاده شد.یافته ها: بیشترین میزان استحکام باند مربوط به نمونه های باند شده با عامل باندینگ SE bond معادل 13.09 مگاپاسکال وکمترین مقدار مربوط به گروه کنترل معادل 5.3 مگاپاسکال بود. میزان استحکام باند برشی در سه گروه تفاوت آماری معنا داری داشت. (0.05> P)نتیجه گیری: بیشترین استحکام باند برشی بین گلاس آینومر و کامپوزیت مربوط به عامل باندینگ SE bond بود.بنابراین استفاده از این عامل باندینگ در تکنیک ساندویچ توصیه می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کاویان، مسیح، برکتین، مهرداد، فروزان مهر، مریم، شهریاری، شهریار، و دهقانی، صفورا. (1396). بررسی میزان استحکام باند برشی بین گلاس آینومر و کامپوزیت با استفاده از عوامل باندینگ نسل ششم و هفتم. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 14(2 (پیاپی 52))، 91-96. SID. https://sid.ir/paper/504735/fa

    Vancouver: کپی

    کاویان مسیح، برکتین مهرداد، فروزان مهر مریم، شهریاری شهریار، دهقانی صفورا. بررسی میزان استحکام باند برشی بین گلاس آینومر و کامپوزیت با استفاده از عوامل باندینگ نسل ششم و هفتم. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1396؛14(2 (پیاپی 52)):91-96. Available from: https://sid.ir/paper/504735/fa

    IEEE: کپی

    مسیح کاویان، مهرداد برکتین، مریم فروزان مهر، شهریار شهریاری، و صفورا دهقانی، “بررسی میزان استحکام باند برشی بین گلاس آینومر و کامپوزیت با استفاده از عوامل باندینگ نسل ششم و هفتم،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 14، no. 2 (پیاپی 52)، pp. 91–96، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504735/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button