APA:
کپیرهبر، فاطمه، ابونجمی، محمد، خزایی، جواد، و رجایی، پیمان. (1396). بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 5(1 )، 39-47. SID. https://sid.ir/paper/522395/fa
Vancouver:
کپیرهبر فاطمه، ابونجمی محمد، خزایی جواد، رجایی پیمان. بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1396؛5(1 ):39-47. Available from: https://sid.ir/paper/522395/fa
IEEE:
کپیفاطمه رهبر، محمد ابونجمی، جواد خزایی، و پیمان رجایی، “بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 5، no. 1 ، pp. 39–47، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/522395/fa