APA:
کپینیک نام، الناز، و جوانمرد، مجید. (1393). تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف های رنگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 2(6)، 3-14. SID. https://sid.ir/paper/504781/fa
Vancouver:
کپینیک نام الناز، جوانمرد مجید. تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف های رنگی. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1393؛2(6):3-14. Available from: https://sid.ir/paper/504781/fa
IEEE:
کپیالناز نیک نام، و مجید جوانمرد، “تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرف های رنگی،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 2، no. 6، pp. 3–14، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/504781/fa