مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ های تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی

صفحات

 صفحه شروع 789 | صفحه پایان 799

چکیده

 هدف از انجام تحقیق حاضر, بررسی تاثیر مصرف دانه جو به صورت کامل به همراه مکمل پلی آنزیمی گالی زیم بر عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغ های تخمگذار بود. در این تحقیق, از 105 قطعه مرغ تخم گذار سویه های لاین w-36 در سن 40 هفته در قالب طرح کاملا تصادفی با 5 تیمار, 7 تکرار و 3 قطعه پرنده در هر تکرار استفاده شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد, جیره حاوی دانه جو بدون آنزیم, جیره حاوی دانه جو و مکمل آنزیمی گالی زیم, جیره حاوی بلغور جو خرد شده بدون آنزیم, جیره حاوی بلغور جو و مکمل آنزیمی گالی زیم بودند. اثر تیمارهای آزمایشی بر درصد تولید و وزن تخم مرغ معنی دار نبود, ولی مرغ هایی که با جیره های حاوی دانه جو (با یا بدون مکمل آنزیمی) تغذیه شدند, مصرف خوراک روزانه بیشتری در مقایسه با پرندگان شاهد داشتند (P<0.05). اثر تیمارهای آزمایشی بر خصوصیات کیفی تخم مرغ معنی دار نبود. افزودن مکمل آنزیمی گالی زیم به جیره های حاوی جو, تاثیری بر انرژی قابل سوخت و ساز ظاهری جیره, قابلیت هضم ماده آلی و ماده خشک نداشت. استفاده از آنزیم در جیره های حاوی بلغور جو قابلیت هضم پروتئین را افزایش داد. بر اساس نتایج این آزمایش, می توان با 50 درصد دانه ذرت در جیره هایی بر پایه ذرت و سویا را با دانه جو همراه با مکمل آنزیمی بدون کاهش عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی جایگزین کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بدیعی فر، راضیه، شریعتمداری، فرید، و کریمی ترشیزی، محمدامیر. (1395). اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ های تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(4 )، 789-799. SID. https://sid.ir/paper/506719/fa

    Vancouver: کپی

    بدیعی فر راضیه، شریعتمداری فرید، کریمی ترشیزی محمدامیر. اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ های تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(4 ):789-799. Available from: https://sid.ir/paper/506719/fa

    IEEE: کپی

    راضیه بدیعی فر، فرید شریعتمداری، و محمدامیر کریمی ترشیزی، “اثرات استفاده از دانه و بلغور جو به همراه مکمل آنزیمی در جیره مرغ های تخم گذارتجاری بر عملکرد تولیدی و قابلیت هضم مواد مغذی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 4 ، pp. 789–799، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/506719/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button