APA:
کپیجعفرزاده، فاطمه، توکلی پور، حمید، مختاریان، محسن، و آریایی، پیمان. (1395). مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/508835/fa
Vancouver:
کپیجعفرزاده فاطمه، توکلی پور حمید، مختاریان محسن، آریایی پیمان. مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/508835/fa
IEEE:
کپیفاطمه جعفرزاده، حمید توکلی پور، محسن مختاریان، و پیمان آریایی، “مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 13–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508835/fa