مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

448
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

155
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 13 | صفحه پایان 23

چکیده

 در این پژوهش, فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی به کمک روش سطح پاسخ بهینه یابی گردید. تاثیر دمای محلول اسمزی در سه سطح (35, 45, 55 درجه سانتیگراد), غلظت ساکارز در سه سطح (35, 45, 55 % وزنی/حجمی) و زمان آبگیری در سه سطح (30, 105, 180 دقیقه) مورد مطالعه قرار گرفت. نسبت محلول به نمونه 10 به 1 انتخاب گردید. مقادیر کاهش آب, جذب مواد جامد, ضریب بهره وری, افت وزن و محتوای رطوبتی به عنوان پاسخ های فرآیند تعریف شدند. نتایج نشان داد که افزایش زمان آبگیری سبب افزایش مقادیر کاهش آب و جذب مواد جامد و کاهش محتوای رطوبت گردید. همچنین نتایج نشان داد که افزایش دما و غلظت محلول اسمزی تاثیر معنادار بر روند کاهش آب و جذب مواد جامد کدوی حلوایی داشتند. به طور کلی نتایج نشان داد که بکارگیری روش سطح پاسخ توانست با تعداد کمتری تیمار فرآیند آبگیری اسمزی کدوی حلوایی را بهینه نماید. به طوری که این مدل توانست مقادیر کاهش آب, جذب مواد جامد, افت وزن, ضریب بهره وری و محتوای رطوبتی را با ضرایب تبیین 0.8220, 0.6727, 0.7696, 0.5592 و 0.9240 پیش بینی نماید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جعفرزاده، فاطمه، توکلی پور، حمید، مختاریان، محسن، و آریایی، پیمان. (1395). مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 8(1 )، 13-23. SID. https://sid.ir/paper/508835/fa

    Vancouver: کپی

    جعفرزاده فاطمه، توکلی پور حمید، مختاریان محسن، آریایی پیمان. مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1395؛8(1 ):13-23. Available from: https://sid.ir/paper/508835/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه جعفرزاده، حمید توکلی پور، محسن مختاریان، و پیمان آریایی، “مطالعه تاثیر محلول های اسمزی دوگانه جهت تسریع نرخ انتقال جرم کدوی حلوایی طی آبگیری اسمزی به کمک روش شناسی سطح پاسخ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 8، no. 1 ، pp. 13–23، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/508835/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button