APA:
کپیخلیلیان، صفیه، شهیدی، فخری، الهی، محمد، و محبی، محبت. (1393). بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. علوم و صنایع غذایی ایران، 11(42)، 19-30. SID. https://sid.ir/paper/510284/fa
Vancouver:
کپیخلیلیان صفیه، شهیدی فخری، الهی محمد، محبی محبت. بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1393؛11(42):19-30. Available from: https://sid.ir/paper/510284/fa
IEEE:
کپیصفیه خلیلیان، فخری شهیدی، محمد الهی، و محبت محبی، “بررسی ویژگی های حسی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره طالبی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 42، pp. 19–30، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/510284/fa