Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,499
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

981
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

توسعه و توانمندسازی کارآفرینی در فضای کسب و کارهای کوچک و متوسط با نگاهی به وضع موجود کارآفرینی در استان گیلان با استفاده از رویکرد (SWOT)

صفحات

 صفحه شروع 34 | صفحه پایان 53

چکیده

 مطالعات تجربی کشورهای توسعه یافته نشان می دهد که کسب و کارهای کارآفرینانه و پر رشد, علاوه بر سهم بالا در تولید ثروت, عامل ایجاد بیشترین میزان مشاغل جدید در این کشورها نیز بوده اند. لذا از آنجا که در حال حاضر ایران با معضل بیکاری به ویژه در میان جوانان روبرو است, توجه به توسعه کارآفرینی اهمیتی دو چندان می یابد به نحوی که لازم است تا در اولویت سیاستی دولتمردان قرار گیرد. از طرفی استان گیلان با وجود نزدیکی به دریا و آب وهوای مناسب دارای پتانسیل های بالا در زمینه های مختلف صنعت, کشاورزی و خدمات می باشد, اما با توجه به گزارش های ارائه شده سالانه موسسه کارآفرینی و توسعه جهانی, وضعیت کلی کارآفرینی در سطح کشور ضعیف می باشد. از این رو پژوهش حاضر به بررسی وضعیت کارآفرینی در حوزه های مختلف در سطح استان گیلان پرداخته است. روش پژوهش حاضر از نوع روش توصیفی و کاربردی است. جامعه آماری این پژوهش را کلیه افراد مشغول به فعالیت در حوزه های کشاورزی, صنعت و خدمات در کسب و کار های کوچک و متوسط در سطح استان گیلان, تشکیل می دهد. در این راستا تعداد 20 نفر از متخصصان فعال در حوزه های خدمات, کشاورزی و صنعت و 20 نفر از اساتید دانشگاه در حوزه های ذکر شده به عنوان نمونه انتخاب شدند که در دو مرحله پرسشنامه در اختیار این افراد قرار گرفت. سپس با استفاده از تجزیه و تحلیل شکاف, به تحلیل و بررسی شکاف میان وضع موجود و مطلوب در بخش های خدمات, صنعت و کشاورزی پرداخته شد. در نهایت با استفاده از رویکرد SWOT به شناسایی نقاط قوت, ضعف, فرصت و تهدید در حوزه های شناسایی شده پرداخته شد و جایگاه راهبردی هر یک از حوزه ها مشخص گردید. نتایج نشان داد که حوزه مشاوره کسب و کار, گردشگری, پوشاک, مواد غذایی, شیلات و دام و طیور با تفاوت های اندکی نسبت به هم در محدوده راهبردهای حفظ و ثبات قرار دارند. این بدان معناست که به منظور تدوین برنامه راهبردی در حوزه های مذکور باید از استراتژی های حفظ و ثبات استفاده شود. همچنین حوزه های صنایع دستی و کشاورزی در محدوده راهبردهای کاهش قرار می گیرند, که به منظور تدوین برنامه راهبردی در این حوزه باید از استراتژی های کاهش استفاده شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دلجوی شهیر، جواد، غلامی مبارک آبادی، رقیه، و سلمان نژاد، عبداله. (1397). توسعه و توانمندسازی کارآفرینی در فضای کسب و کارهای کوچک و متوسط با نگاهی به وضع موجود کارآفرینی در استان گیلان با استفاده از رویکرد (SWOT). مطالعات نوین کاربردی در مدیریت اقتصاد و حسابداری، 1(2)، 34-53. SID. https://sid.ir/paper/511135/fa

    Vancouver: کپی

    دلجوی شهیر جواد، غلامی مبارک آبادی رقیه، سلمان نژاد عبداله. توسعه و توانمندسازی کارآفرینی در فضای کسب و کارهای کوچک و متوسط با نگاهی به وضع موجود کارآفرینی در استان گیلان با استفاده از رویکرد (SWOT). مطالعات نوین کاربردی در مدیریت اقتصاد و حسابداری[Internet]. 1397؛1(2):34-53. Available from: https://sid.ir/paper/511135/fa

    IEEE: کپی

    جواد دلجوی شهیر، رقیه غلامی مبارک آبادی، و عبداله سلمان نژاد، “توسعه و توانمندسازی کارآفرینی در فضای کسب و کارهای کوچک و متوسط با نگاهی به وضع موجود کارآفرینی در استان گیلان با استفاده از رویکرد (SWOT)،” مطالعات نوین کاربردی در مدیریت اقتصاد و حسابداری، vol. 1، no. 2، pp. 34–53، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/511135/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا